Gabriella flyttade tillbaka hem till Strömsund och öppnade skönhetssalong

nyheter

2021-12-20 Elite by Gabriella heter salongen som ligger på Bredgårdsgatan i Strömsund. Gabriella Selin som tidigare bott i Strömsund, därefter Östersund och Stockholm återvände till hemorten igen och öppnade skönhetssalong, något som genast gav ett positivt gensvar.

Salongen hade invigning 16 december och det bjöds på snacks och bubbel dagen till ära. Tävling av presentkort och utlottning av ett nytt set fransar, en lashlift samt en brynfärg & formning var ett tilltalande inslag.  Ögonfransförlängning är populärt och efterfrågat och där har Gabriella många års erfarenhet. Hennes teknik har prövats i SM 2016 i klassen ”singelfransar”. Av 136 tävlande kom Gabriella på en nionde plats.

I nuläget kan man boka tid för fransförlängning singel/flat och volym, Browlift och Lashlift, håruppsättning och hårförlängning. Inom kort kommer även spraytan att finnas på behandlingsmenyn.

-Jag kommer också kunna erbjuda möjlighet till gruppträffar där man bokar hela salongen för skönhetsbehandling. Det kan vara en kul grej för tex möhippa, säger Gabriella som sprudlar av glädje när hon berättar om alla idéer hon har för skönhetssalongen.

Text och bild: Cathrine Blixth

affarsnyttnorr