Stort intresse för engcons tredje generation i Paris

nyheter

2024-05-1 Den 24-27 april genomfördes årets största branschmässa, Intermat 2024 i Paris, Frankrike. engcon fanns på plats för att marknadsföra den tredje generationens tiltrotatorn och dess fördelar för den franska marknaden. Martin Engström, Product Manager på engcon, beskriver intresset för engcons tredje generation tiltrotator som stort.
.

Nu när Intermat slagit igen sina portar för den här gången summerar engcon årets deltagande som en stor framgång.

– I år var intresset för våra produkter större än någonsin sett till antal besökare i vår monter. Särskilt stort var intresset för vår tredje generations tiltrotator, säger Martin Engström, Product Manager på engcon. Att visa upp våra produkter live inför publik bidrar till att skapa förståelse för hur tiltrotatorn fungerar och hur den bidrar till bättre lönsamhet för våra slutkunder. Intresset att testköra maskinerna på plats var enormt, fortsätter Martin Engström.

 

Även Krister Blomgren, engcons VD är nöjd med deltagandet.

– Frankrike är en viktig tillväxtmarknad för oss. Utifrån responsen vi fått från besökare i vår monter så är vi mycket nöjda med vårt deltagande och ser fram emot en fortsatta expansion både på den franska och europeiska marknaden, säger Krister Blomgren.

Foto: Be

engcon etablerade sin verksamhet i Frankrike 2002 och idag finns företaget representerat över hela landet. Intermat, som genomförs var tredje år, är en självklar arena för engcon som arbetar målmedvetet för att stärka sin position på den franska marknaden.

Upplagd text: Barbro Ericson

Foto: engcon

affarsnyttnorr