Richard Persson Kyrktåsjö föreslås som ÖFKs nya ordförande

nyheter

2022-02-10 Valberedningen har som förslag Richard Persson som ÖFKs ordförande till årsstämman. Richard som kommer från Kyrktåsjö brinner för fotboll och är ingen nykomling i ÖFK. Han är sedan ett år tillbaka styrelseledamot i fotbollsklubben.

Under torsdagens möte med valberedningen för ÖFK kom det fram att här föreslår man Richard Persson från Kyrktåsjö till ordförande inför kommande period. Han har sedan återkomsten till hembygden gjort allt för att fotbollen skall ha en central position. Han ordnade bland annat en konstgräsplan på Tåvallen och hans engagemang har varit storlagen. Det har bland annat lett till att två barn idag går på fotbollsgymnasitet i Östersund.

Som sagt, Richard har haft ögon på sig och valdes in som ledamot i styrelsen för ÖFK för ett år sedan  och nu har han dessutom blivit utsedd av valberedningen som ordförande i fotbollsklubben som läggs fram vid årsstämma.

Richard Persson är positiv till förslaget och han säger så här:

-Det var jätteroligt och hedrande när jag blev tillfrågad och det tog inte lång tid förrän jag gav mitt medgivande. Det här är alltså valberedningens förslag så vi får se vad det utmynnar i vid årsstämman. Men jag ser potential i ÖFK och att läget har stabiliserats där vi går ljusa tider till mötes och då är det spännande att gå vidare,  poängterar Richard Persson från Kyrktåsjö.

Text: Barbro Ericson

affarsnyttnorr