SPF Vattudalens månadsmöte tisdagen 23 april.

nyheter

2024-04-26 Mötet inleddes med att välkomna ca 80 deltagare från både SPF Vattudalen och PRO Strömsund samt en presentation av dagens program.

Kjell Andersson kåserade där efter med en rolig historia från Värmland. Sedan fick vi lyssna till Johnny Jonsson från polisen som hade ett mycket uppskattat föredrag om bedrägerier hur vi kan vara uppmärksamma på och försöka undvika att bli lurade av dessa proffs på lurendrejeri. Johnny övergick sedan till att berätta och om brottsligheten inom Sverige och kommunen med fokus på Strömsund. Johnny besitter en stor kunskap i ämnet och berättande på ett fängslande sätt och besvarade initierat ett flertal frågor.

Efter efterlängtat kaffe med smörgås som Inger Forslin’s förplägnadsgrupp dukat fram vidtog de traditionella tunnbrödslotteriet med många glada vinnare och utlottning på entrépriset som vanns av Kerstin Svanheim-Mårtensson.

Som avslutning informerades om olika aktiviteter samt en påminnelse om friskvårdsdagen den 28 maj på Hembygdsgården där vi utöver de vanliga aktiviteterna provar på gåfotboll i utomhusmiljö. Cykellådorna kommer att sättas ut den 4 maj.

En uppmaning gjordes att besöka hemsidan för ytterligare information om tider för olika aktiviteter.

Tack till alla medhjälpare vid dagens månadsmöte.

Text: Staffan Oscarsson

Foto: Barbro Ericson

affarsnyttnorr