Bilden har ingen direkt koppling till reportaget. Be

Uppmanar att rapportera misstanke om narkotika

nyheter

2022-09-23 Man kommer inte undan narkotikan bara för att man bor i lilla samhället Strömsund. Polisen varnar och målsägarna måste vara observanta om deras ungdomar ändrar beteende. Givetvis är många oroliga för utvecklingen så ett råd är: Anmäl misstanke till polisen.  

I tisdags gjordes en insats mot narkotika i Strömsunds kommun och det var i samarbete med Jämtlands hundgrupp. Bland annat gjordes tillslag mot adresser efter att tips inkommit att det kunde finnas narkotika. Polis Madeleine Forsberg som är gruppchef i Strömsund uppgav att det är många tips som kommer in vart det kan förekomma narkotika. Det är dagligen enligt henne. Nu under tisdagen fann de inget narkotika på de platser som de genomsökte.  

Något gemene man ska veta är att man kan tipsa Polisen anonymt och alla tips är av stort värde. Om misstankar anmäls kanske det går att stävja narkotikahanteringen. Allmänheten kan anonymt tipsa om förekomsten av narkotika via polisen.se. 

På tisdag blev det också besök på Hjalmar Strömerskolan och i Allaktivtetshuset Saga. Hunden visade inga tecken på att det fanns spår av narkotika i någon av lokalerna. 

Text: Barbro Ericson

affarsnyttnorr