Ännu en gång har vi fått diplom- utsetts att ha en eftertraktad facebooksida

nyheter

2020-06-2 Jag älskar verksamheter som tar sina sociala medier på allvar och verkligen når ut till sina följare! Jag gillar att komma med goda nyheter. I ert fall bronsmedaljnyheter! Affärsnytt Norr har helt enkelt utsetts till Strömsunds tredje bästa Facebooksida för maj månad! Så säger Fredrik Sunmo VD på Nischad Utbildning. I november fick Affärsnytt Norr silverdiplom för sidan.

Det jag och vi på Nischad utbildning har gjort är att kika på hur bra ni är på att skapa engagemang bland följarna, d.v.s. hur stor andel av er Facebooksidas följarskara som faktiskt kastar iväg en liten gilla-markering, kommentar eller delning ibland. Jag har även tittat på hur stor följarskaran är, samt hur ofta ni lägger ut inlägg.

Summa summarum – ni gör ett kanonjobb! Det är bara att ta åt sig och sola sig i glansen! Så skriver Fredrik Sunmo  VD på Nischad Utbildning – som utbildar företag i Facebook, Instagram och LinkedIn, där han framhåller:

Jag älskar verksamheter som tar sina sociala medier på allvar och verkligen når ut till sina följare”.

Tackar och tar emot

Det är med stor glädje och ära som jag och Cathrin Blixt, som i första hand har ansvar för layout och annonssättning,  får det ärofyllda diplomet som visar att vi har en Facebooksida som håller måttet. Tack till våra annonsörer som ser till att vi kan fortsätta arbeta med vår sida på Affärsnytt Norr. Att få ett så ärofyllt pris håller oss givetvis ännu mera motiverade att hålla en bra sida och locka våra läsare. I november när förra mätningen ägde rum så fick vi silverdiplom som näst bästa Facebooksidan i Strömsunds kommun och nu tar vi emot ett diplom av bronsvalören.

Tack alla ni som går in och gillar och ger kommentarer på vår sida. Nu önskar vi få fortsätta i samma spår och önskar alla läsare en riktigt fin sommar.

Barbro Ericson

affarsnyttnorr