John Stenberg leder just nu SM-serien i skotercross i open-klassen. Foto: Skotercross.se

John Stenberg leder just nu SM-serien i skotercross i open-klassen. Foto: Skotercross.se

Svenska skotercrosseliten tävlar i Tåsjöberget

nyheter

2018-02-13 Svenska skotercrosseliten tävlar i SM och Sverigecupen på Tåsjöberget nu till helgen den 17 och 18 februari. Då görs det upp om placeringarna i SM och Sverigecupen. Det är Tåsjö SSK som arrangerar SM-deltävling 3 och deltävling 4 i Sverigecupen.

Vi välkomnar Sveriges bästa skotercrossförare till kommunen! Till helgen, den 17 och 18 februari, gör de upp om placeringarna i SM och Sverigecupen vid deltävlingarna som körs på Tåsjöberget, Kyrktåsjö. Tre lokala förare deltar.

Det är Tåsjö SSK som arrangerar SM-deltävling 3 och deltävling 4 i Sverigecupen den 17 och 18 februari. Totalt kommer ett 100-tal åkare att göra upp om placeringarna under tävlingarna som körs på Tåsjöbergsbanan på toppen av Tåsjöberget i Kyrktåsjö. Det innebär att hela den svenska skotercrosseliten kommer att tävla i kommunen under helgen. Tävlingarna startar klockan 10.00 båda dagarna.

Tre lokal förare tävlar i Sverigecupen

Tre lokala förare tävlar i Sverigecupen. Elis Pedersén, Strömsunds MK och Frans Persson, Tåsjö SSK tävlar i Ungdom 14–16 och Vera Persson, Tåsjö SSK, tävlar i Ungdom 12–14. Vi önskar alla förare stort lycka till, hälsar arrangörerna!

affarsnyttnorr