För alla grävmaskinsentusiaster – nytt nummer av Tilt & Rotate ute nu

nyheter

2024-04-24 Nu finns det senaste numret av Tilt & Rotate ute på marknaden. Tilt & Rotate är tidningen som ger dig djupgående insikter, exklusiva intervjuer och uppdaterad information om de senaste innovationerna inom engcon och grävmaskinsbranschen, uppges i ett pressmeddelande.
.

I det här numret kan du fördjupa dig i spännande läsning om våra nya produkter, till exempel en ny storlek på våra lågflödeskompaktorer, PC9500 som passar till grävmaskiner i storleksklassen från 19 ton och uppåt. En annan nyhet är att våra populära snabbfästen nu finns i en uppdaterad version i storleken S60 med förbättrat flöde och en slanglös design.

Vi ger dig också exklusiva intervjuer med våra slutkunder som berättar hur engcons produkter hjälper dem att grävare smartare och mera effektivt för att i slutänden kunna tjäna mera pengar.

engcons framgångsrika samarbete med CE Dealer Team går nu in på sitt tredje år. Som exklusiv samarbetspartner får vi i detta nummer följa med teamet bakom kulisserna. Ifjol resulterade deras insats i en andraplats i VM för elektrisk rallycross. Vi håller tummarna för framgång även detta år!

– Vi är glada att kunna erbjuda våra läsare detta nya nummer av Tilt & Rotate. Vi är övertygade om att innehållet kommer att vara en inspiration för alla som delar vårt intresse för engcon och grävmaskiner, säger Viktoria Winberg, redaktör på Tilt & Rotate.

Vi är också extra glada att berätta att vi från och med det här numret tar ett steg framåt vad gäller hållbarhet genom att erbjuda en helt digital utgåva som du enkelt hittar här.

Om Tilt & Rotate

Tilt & Rotate är den ledande tidningen för engcon-entusiaster och för alla som är intresserade av de senaste innovationerna inom grävmaskinsbranschen. Med djupgående rapportering, exklusiva intervjuer och praktiska tips, är Tilt & Rotate en oumbärlig resurs för alla som vill hålla sig uppdaterade om branschens utveckling,

Upplagd text: Barbro Ericson

Foto: engcon

 
affarsnyttnorr