tn_Mingelbild2

Ridklubbens mässa gav mersmak

nyheter

2018-05-15 Omkring 150 hästälskare besökte mässan på Strömsunds Ridklubb den 13 maj. Mest långväga var ett gäng från Rättvik i Dalarna, som tyckte att dagen var väl värt resan. Gratis föreläsningar och lyxiga ridsportprodukter var det som lockade allra mest.

tn_Sonjas sadelmakeri

– Vi kom för att lyssna på Anneli Thors från NH Center Norr, som hade en jättebra föreläsning om hästens beteende. Den gav många tankeställare, berättar Moa Mattsson, som besökte mässan tillsammans med pojkvännen Marcus Krantz. Sen var det roligt att det fanns lite “lyxigare” saker att handla än vad som annars finns här, avslutar hon.

Besökarna erbjöds under dagen kostnadsfria föreläsningar och produktdemonstrationer. Samtliga föreläsare ställde upp helt utan ersättning, och utställarna behövde inte betala för sin monterplats.

tn_Skitmaskinen

Vi är jättenöjda med dagen, det ett jättebra arrangemang. Trivsamt, intressanta föreläsare och utställare – lite besökare, men de va Ju första gången säger Catarina Espmark, återförsäljare för st Hippolyt, som gärna kommer tillbaka nästa år.

Många besökare och företagare efterfrågade en fortsättning på mässan 2019.

Text: Vanja Gahlin

Bilder av Vanja Gahlin och Karl-Gunnar Huring

Ångtvättsmaskin och skritmaskin visas av Jimmy Lundegård från Bimostall

affarsnyttnorr