Ståupparen Fredrik Andersson drog fullt hus

nyheter

2023-08-28 På gränsen till förbjudet lockade till skratt när ståuppkomikern Fredrik Andersson underhöll i Strömsund Det var fullt ös på Fredrik Andersson från första till sista minuten och publiken hakade på. Trevligt att han dessutom inledde showen med att läsa högt ur nyhetsflödet på affarsnyttnorr.se för att bekanta sig med Strömsund lite bättre. Virveln på Folkets hus i Strömsund fylldes till bredden och förväntan var stor.
Käckt, fräckt och på gränsen till förbjudet
Några kommentarer vi snappade upp efteråt:
”Jag ger högsta betyg för den här showen. Jag skrattade så tårarna rann. Han har ju en sån jäkla tajming och är ständigt på gränsen för det som är tabu att skämta om.”
”Fredrik Andersson är både käck och fräck. Han törs tänja lite mer på gränserna än alla andra ståuppare. Det är nog det som gör honom till en sån bra komiker. Jag vill gärna se att han kommer till Strömsund igen. ”
”Det måste vara ok att skämta om svårare ämnen. Jag tror alla behöver sig ett gott skratt emellanåt och det lyckades han verkligen locka fram”
Fredrik tyckte att publiken i Strömsund var helt fantastisk och verkligen bjöd på sig. Det va längesen han upplevt nåt liknande och han va oerhört glad över detta.
Text: Cathrine Blixth
Foto: Anders Blixth
affarsnyttnorr