SPF Vattudalens och PRO Strömsunds friskvårdsdag

nyheter

2024-06-20 Mötet den 28 maj inleddes med att välkomna ca 60 deltagare från både SPF Vattudalen och PRO Strömsund samt en presentation av dagens program som inleddes med en sju stationer lång friskvårdsrunda inne på ytorna vid hembygdsgården.

Deltagarna indelades i grupper om fem personer. Därefter var det full aktivitet på stationerna. Efterhand som grupperna var klara påbörjades en individuell tipsrunda med elva stycken frågor av varierande slag.

När deltagarna var klara med båda aktiviteterna var det dags för varmkorv och dricka som sedan kompletterades med kaffe och fikabröd.

Efter fikat bjöds vi på underhållning av Göran Melin från Krokom som på sin gitarr spelade många gamla godingar med allt från Elvis till Sven -Ingvars popdängor. Ett mycket uppskattat inslag där flertalet i publiken nynnade och sjöng med.

När Göran avslutat sitt framträdande fick han det traditionella chokladhjärtat som särskilt uppskattades av Görans fru.

Sedan vidtog prisutdelning från dagens tävlingar och de glada vinnarna förärades med lag- och individuella priser.

Kjell Andersson kåserade därefter med en rolig historia med skånsk anknytning.

Som avslutning informerades om sommarens aktiviteter där planer finns att besöka Brattbytorpet i Revsund mm. Den 11 oktober blir det buss till Föllinge och inomhus revy.

Surströmming för SPF medlemmar blir det på bygdegården i Strand den 27/8.

Medlemmarna påmindes om att vara fysiskt aktiva under sommaren och skriva i böckerna som ligger i de utsatta postlådorna då ökar ju chanserna att vinna priser vi utlottningen i oktober.

Som avslutning tackades medhjälparna från PRO som ordande förplägnaden och alla önskades en fin sommar.

Marie- Louise och Staffan Oscarsson

affarsnyttnorr

Kommentarer är avstängda.