SPF Vattudalens månadsmöte

nyheter

2024-02-20 Underhållning av Eira Kunze-Nilsson som sjöng och berättade om Edith Piaff. Ett uppskattat och varierat program. Gunilla Orädd hjälpte till och var den som målat porträttet av Edith Piaff. Ett SPF-möte i Strömsund den 30 januari med ett 70 tal deltagare.

Mötet inleddes med att välkomna ett 70 tal deltagare och presentation av dagens program.

Underhållning av Eira Kunze-Nilsson som sjöng och berättade om Edith Piaff. Ett uppskattat och varierat program. Gunilla Orädd hjälpte till och var den som målat porträttet av Edith Piaff.

Därefter fick vi lyssna till Karin Johansson som på ett initierat och engagerat sätt behandlade delar av Familjejuridiken med bl a, livsarkivet.  Att intresset var stort märktes främst på alla frågor som Karin kunnigt besvarade.

Efter efterlängtat kaffe med smörgås som Inger Forslins förplägnadsgrupp dukat fram vidtog de traditionella tunnbrödslotteriet och utlottning på entrépriset med många glada vinnare.

Som avslutning informerades om olika aktiviteter samt en påminnelse om årsmötet den 27 februari.

SPF Vattudalen kommer inte att arrangera Pimpeltävlingen vid Skalbäcksstugan i år beroende på att väldigt få medlemmar från föreningen deltar. Förhoppningsvis kommer PRO att överta stafettpinnen.

En uppmaning gjordes att besöka hemsidan för ytterligare information om tider för olika aktiviteter.

Tack till alla medhjälpare vid dagens månadsmöte.

Staffan Oscarsson

Foto: Anders Andrée

affarsnyttnorr