Slängde varor ur kyl- och grönsaksdisk på Simonsons

nyheter

2020-10-14 På lördag förra veckan var det pådrag efter några män i 20-25 årsåldern som hann med en hel massa brott innan dygnets timmar var avverkade. Strax före klockan 22.00 började gänget med att på Simonsons i Strömsund kasta varor ur bland annat en kyldisk med mjölkprodukter på golvet och förpackningar gick sönder. Därefter följde det ena efter det andra.

Strax före klockan 22.00 på fredag kväll kom ett gäng killar in på Simonsons i Strömsund. Deras intåg började med att stanna upp vid mjölkdisken och kasta ut varor på golvet som slogs sönder. Sedan gick de vidare in i affären och vid frukt och grönsaksdisken stannade de till och fortsatte slänga varor på golvet.

Enligt uppgift ska de dessutom ha filmat händelsen och lagt upp på en site där besökare tydligt kan känna igen någon av förövarna.

Händelsen är polisanmäld.

Polisen uppger att de håller nu på att se om händelsen på Simonsons har någon koppling till inbrottet med skadegörelse senare på kvällen på Hedenvindskolan. Samt ingripandet mot två män senare på natten som stoppades under deras bilfärd. Vid det tillfället har de två varit utåtagerandet och en hotade polisen att han skulle skalla honom.

Text: Barbro Ericson

affarsnyttnorr