Pigg o Frisk spinner för Barncancerfonden

nyheter

2024-03-20 På lördag 23 Mars kommer Pigg o Frisk i Strömsund hålla öppet för dig som gillar kombinationen spinning och välgörenhet. Pengarna från deltagaravgiften går oavkortat till Barncancerfonden genom eventet Spin of Hope.

Spin of Hope är Nordens största spinningevent där deltagare spinnar i kampen mot barncancer. Spin of Hope har samlat in över 50 miljoner kronor sedan starten 2009, med upp mot 1 500 arrangörer och över 170 000 deltagare.​ I år deltar Pigg o Frisk som en av arrangörerna i eventet. Deras mål är att samla in 2.500 kr, men det målet har man nått innan startskottet har gått. Summan ligger redan nu på glädjande 5.600 kr och mer ska det bli. Pengarna från deltagaravgiften kommer göra nytta i kampen mot barncancer. Ett behjärtansvärt ändamål.

Spinn efter egen förmåga

Oavsett om du är nybörjare eller proffs så är din insats lika viktig. Under en timme så spinner du efter egen förmåga. Deltagaravgiften är från 150 kr och uppåt. Du måste inte vara medlem på träningsanläggningen för att delta.

För att komma till anmälan för Piggets spin of hope, klicka på länken https://www.barncancerfonden.se/event/spin-of-hope—-pass/delta-i-spin-of-hope/piggets-spin-of-hope-/

Där kan du också se starttid för alla pass.

Om du vill delta på annan ort, klicka på länken https://www.barncancerfonden.se/event/spin-of-hope—-pass/delta-i-spin-of-hope/?pageIndex=1&sortOrder=City

Om du inte har möjlighet att delta på plats så är det mycket välkommet med en slant som bidrag till Barncancerfondens viktiga arbete.

Klicka på länken, https://www.barncancerfonden.se/jag-vill-bidra/ge-en-gava/

Så ladda med kolhydrater så ses vi på lördag!

Text: Cathrine Blixth

Lånad bild

affarsnyttnorr