privat bild.

Musik i Tåsjö församling

nyheter

2023-06-27 Varmt välkommen att höra av dig till kantor Erika om du vill veta mer om att sjunga i kör. I Tåsjö församling finns två körer att välja på och här är stämningen alltid på topp.

Tåsjö församling har två körer med löpande verksamhet under terminerna. Kyrkokören är en blandad kör som framträder 4-5 gånger/termin och övar torsdag kvällar i Kyrktåsjö församlingshem, klockan 18.30.

Halv11-kören är en kör för daglediga. Vi framträder, främst på äldreboenden, 2-3 gånger/termin. Vi ses på onsdagar kl 10.30-12.00 i Hotings kyrka. Då hinner vi både sjunga, och surra lite över en kaffekopp.

Ett vanligt antagande är att man måste kunna vara med vid varje övning för att få sjunga i någon av körerna. Det är förstås olika för olika körer och körledare, men i Tåsjö är det flera som jobbar obekväma arbetstider och därför missar övningskvällar ibland – det går utmärkt ändå!

Varmt välkommen att höra av dig till kantor Erika om du vill veta mer om att sjunga i kör! Det går också att bara komma förbi på övningen och prova på.

Kontakt: Erika Magnusson 0671-20012 som  skrivit meddelandet.

Upplagd text: Barbro Ericson

affarsnyttnorr