Har du sett Elias? Pappa Kent: ”Min förhoppning är att han ska vara någonstans där ute och att han ringer till mig att han vill bli hämtad”

nyheter

2024-06-28 Elias är fortfarande saknad. Ovissheten är fruktansvärd för anhöriga och frustrationen växer för varje dag. Har du sett Elias? Han försvann 28 maj 2024 och sågs senast i Hammerdal/Strömsund.
.
Elias har varit försvunnen i en månad och det finns inga spår efter honom. För 10 dagar sedan skrev hans pappa Kent Striem på Facebook och vädjade till allmänheten att hålla koll och rapportera till polisen eller missing people om någon sett Elias.
Kents inlägg på Facebook för tio dagar sedan:
Det har nu gått tre veckor sedan Elias försvann. Han kan finnas kvar i skogarna runt Hammerdal men han kan också befinna sig någon annanstans. Han kan ha fått lift med en lastbilschaufför, troligtvis i sådana fall någon utanför Jämtland eftersom det har varit uppe på nyheterna där. Finns det någon chaufför som har tagit upp en liftade den 28 maj, vid 14-tiden i Hammerdal. Kontakta polisen.
.
Jag vill återigen vädja till folk att dom ska kolla i sina fäbodar, jaktkojor, sommarstugor, åtelkameror etc om det kan finnas täcken på att någon har varit där.
.
Jag ska också passa på att svara på lite frågor som jag får nästan varje. Elias hade inga pengar, pass, mobil, plånbok med sig. Men han hade en klocka som inte polisen har lyckats spåra. Det är jobbigt när man inte vet var han är. Min förhoppning är att han ska vara någonstans där ute och att han ringer till mig att han vill bli hämtad.
.
Nej, det finns fortfarande inga spår efter honom. Så är det någon som har sett Elias, ring polisen eller Missing People Sweden . Dela gärna det här inlägget vidare. Det kan finnas någon där ute som sitter med en pusselbit, så att vi anhöriga kan få ett litet svar iaf. Tack. // Kent Striem
Ny sökinsats
JÄMTLAND/HAMMERDAL SÖKINSATS:
Hjälp oss och anhöriga att hitta 20-årige Elias som är försvunnen sedan den 28 Maj 2024.
DATUM: Lördagen den 29 Juni.
TID: 10:30 Det går bra att ansluta löpande under dagen.
SAMLING: Hotell Åsgården, Hammerdal
(Text från missing people)
.
Foto: Privat
Upplagd text: Cathrine Blixth
affarsnyttnorr

Kommentarer är avstängda.