Har du flyttat till Strömsunds kommun?

nyheter

2018-09-5 Heja hela Strömsund, vi vill träffa dig som flyttat hit! För att bli fler medborgare i vår vackra kommun behöver vi lära oss mer om vad som är viktigt i valet att flytta hit. Av den anledningen vill vi intervjua dig som flyttat hit någon gång under de senaste tre åren. Vill du vara med, frågar ansvariga på Strömsunds kommun.

Vad var viktigt för dig i beslutet att flytta till Strömsunds kommun? Hur upplevde du flytten? Vilka upplevda hinder oroade dig i ditt beslut? Frågorna är många för den som flyttar och vi söker svar, uppger Strömsunds kommun.

Genom en gruppintervju ringar vi tillsammans in vad som är viktigt att tänka på då vi kommunicerar med framtida inflyttare. Ditt bidrag är viktigt, resultatet av intervjuerna kommer att vara grunden i utvecklingen av vårt rekryteringsarbete till kommunens alla hörn.

Praktisk information

Trampolin PR ansvarar för gruppintervjuerna som tar ungefär två timmar. Varje grupp består av max tio personer och vi söker två grupper med en spridd mix av människor. Vi bjuder på något att äta och en biobiljett – du delar med dig av dina erfarenheter. Vi hoppas på givande samtal!

Grupp ett, lunchmöte

Plats: Hotell Åsgården, Hammerdal

Dag och tid: Tisdag 11 september kl. 11–13

Grupp två, kvällsmöte

Plats: Jonsgård, Folkets hus, Strömsund

Dag och tid: Tisdag 11 september kl. 18.30–20.30

Är du intresserad av att delta?

Anmäl dig så snart som möjligt, senast 7 september, till det möte som passar dig bäst. Tipsa gärna personer du tycker borde delta! Välkommen!

Anmäl dig till Heja Strömsund

affarsnyttnorr