Jerry Ahrlin ansvarig tränare för Engcons skidteam och friskvård för anställda. Bild privat.

En dag för hela familjen – engcons aktivitetsdag på Hempan

nyheter

2023-09-8 Fjolårets succédag med engcons aktiviteter på Hembygdsgården i Strömsund upprepas på söndag. Jerry Ahrlin som ansvarar för arrangemanget brinner för att folk ska röra på sig och nu blir det något för alla besökare.

Engcon med Stig Engström i breschen har genom åren gett Strömsundsborna möjlighet att samlas till arrangemang som får folk att röra på sig. Vissa gånger har det varit något vid skidstugan och sommartid nere på Hembygdsgården i Strömsund. Jerry Ahrlin som är Engcons friskvårdsansvarige berättar om kommande program nu på söndag.

Skidstjärnorna Jerry Ahrlin och frun Laila Kveli, Engcons tränare tillsammans med Stig Engström. Privat arkivbild.

-Det här är andra året som vi håller till på Hembygdsgården och hoppas det blir lika mycket folk nu som det va i fjol. Vi jobbar för att få folk i allmänhet att röra på sig, därför ordnas aktiviteter där i stort sett alla kan delta. Engcon kommer att bjuda på ett varierat program där folk får testa olika grejer för familjen, berättar Jerry Ahrlin. Se ovan annons.

Nu visar ”vädergudarna” att det ska bli en fin söndag så vad passar bättre än att ta sig till Hembygdsgården i Strömsund för en trevlig utedag med massor av olika aktiviteter.

Text: Barbro Ericson

 

affarsnyttnorr