Dubbel glädje i Rossön – ”Jossan” tar över ICA-butiken

nyheter

2020-03-1 Idag, den 1 mars, tar Josefin ”Jossan” Inderdahl över ICA i Rossön och därmed är framtiden säkrad för ortens värdefulla butik.

Ortens butik är välbesökt och har drivits av Birgitta Guldbrandsson under flera år. Nu vill hon trappa ner i yrkesverkesmässigt och har avyttrat ICA butiken till en yngre generation. Den 1 mars, idag söndag, träder Josefin Inderdahl in som ny ägare och hon besitter stor yrkeserfarenhet från flera livsmedelsbutiker.

Jossan, som hon tilltalas, är en tjej född och uppvuxen i Jormvattnet och har sedan avslutad skolgång jobbat inom butikbranschen så det är en erfaren tjej som tar vid där Birgitta Guldbrandsson överlämnar.

Det är ledningen inom Ica centralt som väljer ut den person de känner ha kompetens och ansvar för att driva en butik. Jossan har goda vitsord från tidigare anställning inom ICAs buiker, Ica Gränsbua i Gäddede Ica Blå Center och Ica Odenhallen i Östersund. Och nu har Jossan tagit med sig man och barn och flyttat till Rossön. Drmed kan man säga att hennes beslut lett till dubbel glädje i Rossön.

Text: Barbro Ericson

affarsnyttnorr