Den blomstertid nu kommer

nyheter

2023-06-16 Idag fredag var det skolavslutning för Vattudalsskolans högstadieelever. I kyrkan utdelades stipendier och utmärkelser och framträdande med solosång av duktiga elever.

En dag som denna är något fantastiskt, sol och klarblå himmel, träd i praktfull grönska och där blommorna står i den vackraste prakt. En dag till våra ungdomars glädje och lycka… det är skolavslutning.

Och att avslutningen för högstadiet får ske i Ströms Kyrka gör att det känns väldigt stort och vackert. Något som eleverna själva instämmer i.

Börje Johansson th ansvarade för kortegen första gången 1982 och har varit skolan trogen sedan dess, med ett antal års uppehåll när han hade arbete på annan ort. 

 

Nu har vissa grupper gått ut 9:an och de lägger en epok bakom sig som har varit både spännande, lärorik och något som man oftast ser tillbaka på med glädje.

Nu önskar vi alla en underbar sommar och att Lyckan står er bi! Ja så skrev man åtminstone förr i tiden, det var ett starkt uttryck om framgång och låt de gamla uttrycken leva vidare.

Inom kort ska vi ge er namnen på de elever som fått stipendier och andra utmärkelser.

Se bilder i vår Galleria.

Text o foto: Barbro Ericson

affarsnyttnorr