Bild från nätet. Har inget med händelsen att göra.

Våldsmän attackerade med kofot i Hoting – anhållna

nyheter

2020-05-3 Natten mot Skärtorsdag upptäckte en man i 60-årsåldern bosatt i Hoting att tre män höll på att vandalisera hans bil med en kofot. Han konfronterade dem och då blev han utsatt. Polis tillkallades men då hittades inte förövarna men nu är de identifierade och anhållna. Tre 20-åringar okända personer för offret.

Mannen som är i 60-årsåldern och bosatt i Hoting fick se några yngre män som höll på att slå sönder bilrutorna på hans bil. Det var natten till Skärtorsdag. Då gick han ut för att höra vad de sysslade med och då blev han själv attackerad med den kofot som de slog sönder bilen med.  Tack och lov kunde mannen klara sig undan större skador.

Polisen larmades till platsen och gjorde en brottsplatsundersökning, men männen i 20-årsåldern kunde de inte hitta. Helt obekanta personer för offret.

Nu meddelas att på lördag den 2 maj har Polisens goda insats lett till att alla tre gärningsmännen är identifierade och anhållna, misstänkta för inblandning i händelsen. Gärningsmännen kommer både från länet och utanför länet.

Text: Barbro Ericson

affarsnyttnorr