Upprustning av vägen till Lia återvinningscentral

nyheter

2020-07-23 Under senare år har återvinningscentralen på Lia i Strömsund genomgått en omfattande upprustning och nu jobbar Kommunen med att förbättra vägen. Det blir beläggning under sommaren.

Samtliga involverade i den nya planläggningen på återvinningscentralen på Lia ska verkligen ha en stor eloge. Det går faktiskt säga att det är ett ”rent” nöje att besöka platsen.

Här är ordning och reda, välorganiserat och fint. En fantastisk personal som jobbar, hjälpsamma och trevliga. Under sommarperioden är det massor av folk som åker till platsen för att lämna av allt som städats bort i hemmet och andra utrymmen. Bilar och släp fyller området och här hamnar allt på rätt ställe genom att olika containers är uppmärkta med vad som får slängas på respektive plats.

Och nu fortsätter förbättringen, det är full sysselsättning med att göra vägen upp till Lia bättre farbar. Maskiner är i full gång med arbetet och under sommaren ska vägen beläggas.

Det är en åtgärd som bland annat kommit upp som ett medborgarförslag, att förbättra vägen eftersom den har varit väldigt dålig, Men nu görs åtgärder för en bra framkomlighet till en välbesökt återvinningscentral.

Text o foto: Barbro Ericson

affarsnyttnorr