Arkivbild engcon. Tidigare utställning.

Stort intresse för engcons produkter i Las Vegas

nyheter

2023-03-20 Den 14–18 mars genomfördes årets största branschmässa, Conexpo 2023 i Las Vegas, USA. Svenska tiltrotatortillverkaren engcon var på plats för att marknadsföra tiltrotatorn och dess fördelar för den nordamerikanska marknaden.

Martin Engström, Product Manager på engcon, beskriver intresset för engcons produkter som större än någonsin.

engcon etablerade sin verksamhet i Nordamerika 2017 och idag har företaget säljkontor både i USA och Kanada. Conexpo, som genomförs vart tredje år, är en självklar arena för engcon som arbetar målmedvetet för att stärka sin position på den nordamerikanska marknaden. Nu när Conexpo slagit igen sina portar för den här gången summerar engcon årets deltagande som en stor framgång.

I år var intresset för våra produkter större än någonsin sett till antal besökare i vår monter. Att visa upp våra produkter live inför publik bidrar till att skapa förståelse för hur tiltrotatorn fungerar och hur den bidrar till bättre lönsamhet för våra slutkunder. Intresset att testköra maskinerna på plats var enormt, vi märker också att marknaden är mera mogen nu, kunderna efterfrågar offerter i större utsträckning än tidigare”, säger Martin Engström, Product Manager på engcon.

Även Krister Blomgren, engcons VD är nöjd med deltagandet.

Sedan 2017, när vi etablerade vår verksamhet i USA, har vi haft siktet inställt på att få nordamerikanerna att förstå hur effektiv en tiltrotator är och hur den bidrar till bättre lönsamhet. Utifrån responsen vi fått från besökare i vår monter så är vi mycket nöjda med vårt deltagande och ser fram emot vår fortsatta expansion på den nordamerikanska marknaden”, säger Krister Blomgren.

Upplagd text: Barbro Ericson

Foto: Privat

affarsnyttnorr