Fr v Mihael Persson, Ann-Britt och Stig Engström.

Startskottet går för Dunderjakt i Strömsund

nyheter

2021-09-3 I morgon lördag blir det stor familjedag på Hembygdsgården i Strömsund, ett arrangemang som går under namnet Dunderjakt. Det är Engcon som sponsrar och arrangerar dagen tillsammans med IFK Dundermarknan. Klicka på Engcons annons ovan så finner du dagens program.

Under fredagen har det varit full fart på Hembygdsgården inför lördagens stora familjedag ”Dunderjakt” där Engcon står som huvudsponsor i samarbete med IFK Dundermarknadssektionen. Stig Engström är ute på promenad och tar en titt över platsen där arrangemanget ska bli av. Han som står som huvudsponsor får berätta om Engcons engagemang.

-Vi har genom åren haft familjedagar, både höst och vinter där alla har varit välkomna. Men på grund av Coronan har det inte blivit något senaste året. Men nu har vi genom samarbete med Dundernarknaden ordnat för en lite annorlunda familjedag. Mycket kommer att gå i jaktens tecken, men programmet är brett. Vi tog beslutet att gå samman med IFK och ordna den här dagen, vi betalar alla utgifter, från underhållning till föreläsare. Om det blir ett netto, vilket vi hoppas på, ska de pengarna gå till IFKs ungdomsverksamhet. Från oss är det Michael Persson som jobbat med upplägget, uppger Stig.

Ja Michael Persson har lagt ner åtskilliga timmar, på både arbetstid och ledig tid, för att sy ihop ett bra och spännande program. Klicka på Engcons annons här ovan för att se hela programmet.

Karin Amcoff från Dundermarknadskommitten skiner i kapp med solen, som vi är vana att se henne. Hon finns givetvis på plats för att se att allt fungerar enligt ritningarna. Bland annat har området 700 sittplatser med bord och intill finns öltältet. Där blir det underhållning, under eftermiddagen men också kvällen.

Nu önskar vi att lördagens breda utbud lockar folk till Hembygdsgården i Strömsund.

Text o Foto: Barbro Ericson

 

affarsnyttnorr