SPF Vattudalens Julbuffé

nyheter

2023-12-28 Tisdagen den 19 december bjöds SPF Vattudalens medlemmar till en dignande Julbuffé . Först hölls mötet som inleddes med att välkomna ca 60 deltagare med traditionsenlig julglögg med tilltugg under mingelmusik av Barbro och Jan Rönngren. Därefter presenterades dagens program.

Mötet inleddes med att välkomna ca 60 deltagare med traditionsenlig julglögg med tilltugg under mingelmusik av Barbro och Jan Rönngren. Därefter presenterades dagens program.

Hotell Nordica hade dukat upp en magnifik buffé med allt som tillhör ett välordnat julbord. Alla lät sig väl smaka många åt nog mera än vad som var lämpligt. Buffén avslutades med Ris ála Malta, kaffe och kaka samt godis.

Efter intagen buffé inledde Barbro och Jan sitt framträdande med en fin blandning av ljuv musik på flöjt och gitarr samt vacker sång. Många kända julsånger ingick i repertoaren där medlemmarna sjöng med och glada leenden syntes i denna trivsamma miljö.

Därefter vidtog det traditionella tunnbrödslotteriet och priser på entrébiljetten. Som avslutning informerades om det kommande programmet under januari och februari samt en uppmaning att besöka postlådorna vid Strömvallens och OK på Näsviken.

Styrelsen önskade alla en god Jul och ett Gott Nytt År, avslutar Andree.

Upplagd text: Barbro Ericson

Foto: Anders Andree

affarsnyttnorr