Privat bild.

Sökning efter Lucas – Brottsutredning kring fallet

nyheter

2019-05-12 Det har hållits mer än 100 förhör kring Lucas Löfströms försvinnande. Han försvann från sitt hem i Strömsund i fjol höst och hittills har ingen framgång nåtts i sökandet. Utredningen rörande misstankar om människorov pågår fortfarande.

Ett intensivt sökarbete och rättsliga undersökningar har gjorts efter Lucas Löfström som försvann en fredagskväll i fjol höstas. Han är spårlöst försvunnen och det finns inga konkreta spår efter honom. Det uppges att hans datorer och mobiltelefoner är genomgångna men allt är raderat och Polisen har inte kunnat återskapa raderat innehåll.

Strax innan hans försvinnande pratade en granne med honom när Lucas stod utanför sitt hem. Det såg ut som han väntade på någon. Men ingen har gett sig till känna, om och vem i så fall som har hämtat upp honom. Det är höljt i dunkel. Totalt skall ett 100-tal förhör ha hållits utan framgångar.

Nu när snön har försvunnit kommer det frivilliga sökandet att fortsätta genom Missing People. I vilken omfattning får vi återkomma till när vi nått organisationen.

affarsnyttnorr