Hos Maud och Anders fick sällskapet en härlig grillbuffé. På bilden är dottern med. Arkivbild Be.

Skratt hela föreställningen och därefter en härlig grillbuffé

nyheter

2019-07-4 Affärsnytt Norr nås ofta av olika händelser där nöjda och glada människor har varit med om något ”utöver det vanliga”. Här följer några rader om en upplevelse med glada skratt vid utomhusteatern i Föllinge ”Vattnet har gått” och därefter en härlig grillbuffé i Hammerdal.

Lördagen den 29 juni åkte 18 förväntansfulla HjärtLungmedlemmar från Sollefteå till Föllinge. Efter tips från en medlem hade vi bokat biljetter till ”Vattnet har gått” med Botvidgänget.

Spelplatsen är på den vackert belägna hembygdsgården Tunbacken.

Vattnet har gått är den sjätte i raden av fristående farser om livet på Rudolf Johanssons gård. Det går alltså bra att se denna föreställning och hänga med även om man inte sett de föregående.

Mycket fin inramning och fullsatt ”salong” ute i det fria gjorde oss nyfikna på vad vi skulle få se.

Det blev en härlig föreställning i två akter där vi skrattade så det bitvis kändes i magen, med underfundiga texter och mycket bra skådespelare. I pausen fikade vi stut med valfritt innehåll (ost, korv eller kakor) med kaffe till.

På hemvägen hade vi bokat grillbuffé på Hotell Åsgården i Hammerdal. Maud Karlsson (ägare tillsammans med maken Anders) tog emot på trappan när vi kom. Inne väntade en helt underbar grillbuffé med mängder av gott att välja på som avslutades med kaffe och en mycket god kaka.

Nöjda och glada efter skratt och god mat åkte vi mot hemtrakterna. Vi kan varmt rekommendera andra föreningar/privatpersoner att se detta gäng, och avsluta gärna med god mat på Hotell Åsgården. Men var ute i god tid för att boka biljetter för detta är ett mycket populärt evenemang.

Gunlög Jacobsson Näraskribent

affarsnyttnorr