Richard Persson ny ordförande i ÖFK

nyheter

2022-03-4 Vid ÖFKs årsmöte i går torsdag på gamla teatern i Östersund valdes Richard Persson Kyrktåsjö till ny ordförande för klubben. Richard som brinner för fotboll blev enhälligt invald av medlemmarna.

ÖFK har nu fått en ny ordförande för klubben och han kommer från Kyrktåsjö med ett hjärta som klappar för fotboll, Richard Persson. Richard har under några år ingått i styrelsen för ÖFK men har med tiden blivit ett hett namn som ordförande. Det har Affärsnytt Norr skrivit om tidigare. Då uppgav han att det känns spännande och en härlig utmaning att ha blivit nominerad och att han ställer upp om årsstämman godkänner hans namn. Och under torsdagens årsmöte klubbades förslaget igenom och därmed tar han över ordförandeskapet.

Richard Persson är som sagt en person som brinner för fotboll i olika led, bland annat har han lagt ner ett stort arbete för den lokala klubben i Kyrktåsjö, Han vill gärna se att klubbens spelare kommer att gå vidare till A-laget.

Nu har hans stora fotbollsengagemang med sitt framgångsrika ledarskap lett till att han har utsetts till ÖFKs ordförande och efterträder därmed Mathias Rasteby.

Text: Barbro Ericson

Foto: Privat

affarsnyttnorr