Hans Vestlund från Sundsvall blev inte vinnare i tävlingen men han va glad ändå. En trogen gäst i Flykälen och körde en traktor tillhörande Bo Ottosson.

Resultat från Traktorpulling Flykälen

nyheter

2023-07-23 Då har vi fått resultatlistan från Lasse Ottosson från Traktorpullingen i Flykälen som inte håller bästa kvalité på grund av att den inte gick att lägga in i original. Men gå in på vår galleria, där finns listan i rätt format.

Här redovisas resultatlistan från Traktorpullingen i Flykälen. Då har ännu ett äventyr under Flykälenveckan lagts till handlingarna. En tradition som håller i sig även om det blev uppehåll under pandemin.

I programmet finns en förklaring hur det hela går till:

”Traktorpulling går ut på att dra en släde som blir tyngre och tyngre, på en bana som är 100 meter lång. Lyckas traktorn dra släden 100 meter kallas det ”Full Pull” och då går man vidare till final ”Pull Off”. Varje traktor har ett försök att gå till final. I finalen är släden tyngre och den traktor som drar längst vinner”.

Och här har vi årets vinnare, tv. Olle Andersson Hammerdal tillsammans med Anders Blixth.

Se fler bilder från Traktorpullingen i Flykälen, klicka på länken https://affarsnyttnorr.se/galleri/traktorpulling-i-flykalen-22-juli-2023-foto-barbro-ericson/

Text o foto: Barbro Ericson

 

 

 

 

 

 

affarsnyttnorr