Therese Jonsson och Ingrid Hestner. Foto: Strömsunds kommun.

Rallystjärnor för en dag – hemtjänstpersonal som klarar det mesta

nyheter

2024-01-24 Den 26 och 27 januari byter Ingrid Hestner och Therese Jonsson sina arbetskläder mot rallykläder för att tävla för kommunen när vi är medvärd för ett internationellt elbilsrally. Vi sökte organisationens bästa ECO-drivers – och fann dem inom hemtjänsten där personalen är van att köra bilarna så energieffektivt som möjligt!

– En annorlunda dag på jobbet helt klart! Vi tycker att det ska bli jätteroligt och det ska bli kul att se hur vi fixar detta, säger Ingrid i ett pressmeddelande.

Näringslivschefen Patrik Jemteborn:

– Stora arrangemang sätter en kommun på kartan och det är inte varje dag som internationella bilsportförbundet FIA väljer att arrangera ett framtidsevenemang i Strömsund kommun. Båda dessa anledningar är nog för att visa för omvärlden att vi vill vara med och leda den här utvecklingen. Vi är duktiga på värdskap i vår kommun och vi ser gärna att FIA väljer att ha fler delsträckor i vårt område nästa år, säger han.

Under lördagens lunch i Gåxsjö är Patrik på plats för att tillsammans med Vasavind prata om de vindkraftsatsningar som gjorts och görs i området.

Till hela nyheten och kontaktuppgifter: https://www.stromsund.se/13787.html

Upplagd text: Barbro Ericson

Therese Jonsson och Ingrid Hestner.

Foto: Strömsunds kommun

affarsnyttnorr