Nya Närvården firar 10 år

nyheter

2020-12-4 Allt började för tio år sedan - tiden då Hans jobbade i Gäddede och Landstinget pratade om att lägga ner sin verksamhet i Hoting. Det var där och då som idén till vad som skulle bli Nya Närvården föddes.
Den 6 december 2010, i samband med att det nya Hälsovalet introducerades, slog vi upp portarna för Nya Närvården i Hoting och Strömsund. TV var på plats och vi var lika fyllda av förväntan och stolthet som vi är än idag, men inte hade vi väl vågat drömma om att vi 10 år senare skulle vara 22 anställda och ha förtroendet från nästan hälften av kommunens invånare som listade personer!
Under resans gång har vi bland annat blivit utsett till årets hälsocentral, årets Gasellföretag i Jämtland och varit nominerade till årets Hälsoföretag. Senast i år var vår central i Hoting rankad som den fjärde bästa hälsocentralen i hela Sverige!
Den här resan hade inte varit möjlig utan vår fantastiska personal som stannar kvar hos oss vilket skapar en trygg och stabil förutsättning för våra patienter. Och utan våra underbara patienter hade vi så klart aldrig varit där vi är idag.
Ett varmt tack till alla er – både anställda och patienter! Nu blickar vi framåt mot nästa 10 kommande år – där tekniken kommer att stå i centrum med digitala undersökningar och personliga möten i harmoni.
Hans Boberg, VD och läkare på Nya Närvården AB. Arkivbild: Barbro Ericson.
Text och bilder hämtat från Nya Närvårdens facebooksida.
Upplagt av Cathrin Blixth
affarsnyttnorr