Laila Kveli, Jerry Ahrlin och Zebastian Modin. Bild privat.

Missa inte Engcons aktivitetsdag vid Skidstugan

nyheter

2019-12-26 Söndag den 29:e december, klockan 12:00 är det dags för den utlovade uppföljningen av höstens aktivitetsdag i Strömsund. Den här gången blir det alltså på snö och Team Engcon erbjuder återigen en härlig blandning av aktiviteter.

I höstas när Team Engcon bjöd in allmänheten till aktivitetsdag vid skidstugan i Strömsund deltog 300 personer. På plats att delta fanns ung som gammal.  Deltagarna fick under ledning av Team Engcon, ett lag i skidåkning, där Laila Kveli, Zebastian Modin och Jerry Ahrlin ingår, prova på en mängd aktiviteter på Strömsunds skidstadion. 

Den lyckade satsningen gav mersmak och på stående fot lovade Engcons grundare och ägare Stig Engström att följa upp eventet med ännu en aktivitetsdag.  

 

Evenemanget kommer nu på söndag den 29 december och mycket kommer att hända, allt från Tomtelopp på skidor, skidteknikkurs, testa sitski, löpteknikträning, bollaktiviteter, testa snöskor, hästridning och hundspannsåkning. 

Evenemanget är helt kostnadsfritt och vänder sig till ung som gammal, ensam eller hela familjen, bra eller mindre bra kondition, motionär eller tävlingsmänniska, alla är välkomna till Strömsunds skidstadion, hälsar Jerry Ahrlin.

 

affarsnyttnorr