Susann Hansson kommunalråd Strömsund. Foto Be

Kommunalrådet lovar återkomma

nyheter

2021-07-12 Vi tar en runda till, angående den borttagna bron vid Fångsjön och hällmålningarna. Nu har kommunalråd Susann Hansson lovat att lyssna av tjänstemännen när de är tillbaka från semestern. Det är som vi tidigare sagt, ärendet har hamnat mellan stolarna.

Av förståeliga skäl är det svårt att få tag på någon tjänsteman vid Strömsunds kommun som skulle kunna ge ett uttalande om varför bron revs av Länsstyrelsen och sedan att kommunen ska stå ansvarig att bygga en ny.

Kommunalråd Susann Hansson har gjort vad som går att göra nu mitt under semestertider. Och hon lovar att återkomma när folk kommer tillbaka från semestern. Hon liksom andra tycker att det känns märkligt att Länsstyrelsen river bryggan utan att i god tid ta kontakt med Kommunen för att höra vad som ska göras härnäst.

Catharina Johansson på Länsstyrelsen var i kontakt med en tjänsteman på Kommunen när bryggan redan var riven. Men nu har hon också semester och går därför inte att nås.

Vi måste alltså avvakta till sommarperioden är över, men då kommer Susann Hansson att försöka komma till någon sorts lösning som vi får återkomma till.

Text o Foto: Barbro Ericson

affarsnyttnorr