Foto: Strömsunds kommun.

Inbjudan till före detta personal – Hjalmar Strömerskolan

nyheter

2023-03-26 Den 5 april avslutar vi skolans jubileumsår. Du som tidigare har arbetat hos oss är varmt välkommen att delta i firandet! Vi bjuder på tårta, mingel och föreläsning med forskaren och före detta eleven Stefan Ståhl på temat ”Framtidens läkemedel”, uppger Strömsunds kommun.

Den 9 april 1970 invigdes kommunens nybyggda gymnasieskola och i april förra året inledde vi vårt jubileumsår för att uppmärksamma Hjalmar Strömerskolans första 52 år. Under året har vi både blickat bakåt men också tagit avstamp mot framtiden.

Festlig avslutning 5 april

Nu är det dags att avsluta jubileumsåret och det gör vi under festliga former onsdagen den 5 april tillsammans med elever, personal och specialinbjudna gäster.

Före detta personal varmt välkommen!

Du som har arbetat på skolan är också varmt välkommen att delta i firandet!

Forskaren Stefan Ståhl tog studenten från Hjalmar Strömerskolan 1980. Nu återvänder han för att delta i jubileumsfirandet och föreläsa om framtidens läkemedel. Foto: Privat.

Vi bjuder på fika, mingel och en föreläsning med före detta eleven Stefan Ståhl som idag är forskare med fokus på läkemedelsutveckling och sjukdomar som cancer, Alzheimers och Parkinson. Han föreläser på ämnet ”Framtidens läkemedel”.

Fika, mingel och föreläsning

  • Onsdag 5 april med start klockan 12.30. Föreläsning i matsalen klockan 13.30.

Välkommen!

Upplagd text: Barbro Ericson

affarsnyttnorr