Hotingtravet med fullspäckad vecka

nyheter

2019-07-4 Nu är det åter dags för Hotingtravet och allt vad det innebär för hästfolk, återseende av gamla bekanta och inte minst spännande utmaningar och spel. En återkommande händelse som drog igång 1949 men som vid den tiden kördes på Hotingsjöns is.

Nu är det åter dags för Hotingtravet och på deras hemsida kan man följa årets nyheter och annan information. Bland annat om:

Nya regler och färre totomater

Nya regler tillsammans med att vi tilldelas avsevärt färre totomater ger oss en liten utmaning under travveckan.

Du som ”normalt” inte spelar på trav, men vill besöka Hotingtravet, vill vi gärna tipsa om att gå in till närmaste butik med totomat och visa upp leg och provspela eller registrera Dig i lugn och ro… Ute på travet har vi tilldelats väldigt få maskiner, så det kommer sannolikt att bli köer och ”missade spel”. Då kan det vara bra att ha provspelat eller registrerat sig!

Spel på mobil och dator/platta är också möjligt, men det kan även bli trångt i Cyberrymden också här i vårt område…

Utländska gäster måste visa passet i början av varje travdag samt få ett ”kvitto”, som sen visas upp vid spelande under dagen istället för legitimation, uppmanar styrelsen för Hotingtravet.

Den 2 juli skriver man följande:

Äntligen börjar det dra ihop sig för våra hemmatävlingar! Vi håller därför en extra tumme för alla våra ”hemmahästar” som skall ut i Hoting lördagen den 6/7. Ni kommer väl förbi och hejar fram dom lite extra!

Vi håller tummarna för Klockar Eva, Skjetnejerva, New Romanze, Tiara Brodda, Optimus Rhyme, Cankus Quid och Starpoint Legacy, skriver styrelsen för Hotingtravet på Hemsidan.

Ja nu är det som sagt dags att vända kosan till Hoting och bli en del av det spännande arrangemanget som drog igång redan 1949 och med åren utvecklats till något stort. ”Ett paradis i Travsverige”.

Text: Barbro Ericson

affarsnyttnorr