Arkivbild Be. Carina underhåller på Ranchen i Sannaflokälen.

Halv-åtta hos mig hos Carina Knutsson – här blir det en helkväll på Ranchen

nyheter

2020-11-16 Det folkkära programmet halv åtta hos mig kommer nu att sända från Strömsund nästa vecka. Först ut är Carina Knutsson, en frisk fläkt som bor i Sannaflokälen med man, hästar, instrument och annat kul. Titta på programmet nästa måndag den 23 november klockan 19.30 till 20.00.

Den här middagen kommer med stor sannolikhet att bli ett riktigt glädjeprogram när Morgan Alling kommer till Carina Knutsson för att sända Halv åtta hos mig.

Nu är det dags för fyra skickliga kockar och sprudlande människor i Strömsund med omnejd att bjuda på mat i trevlig miljö där skrattet inte sitter långt inne.

Först ut är Carina Knutsson som bor i Sannaflokälen, känd från den egna frisersalongen, känd sångerska och underhållare, känd glädjespridare med matlagning och bak som hennes stora intressen. Men hon hinner också med att hålla styr på ”Ranchen” där hemma med djur, servering, underhållning och roliga upptåg.

På måndag den 23 november är det bara att bänka sig framför TVn för att ta del av Carinas matkonst där gästerna blir serverade med en tre-rätters middag. Allt blir givetvis e en miljö med många glada skratt och ”spratt”.

Text o Foto: Barbro Ericson

affarsnyttnorr