Från vänster Sven Bohlin, glad och nöjd kund Anna-Lena Jonsson, ICA-handlare Benka Nilsson, mannen bakom den vinnande raden Emil Blom, ICA Nära Hotings spelansvarige

Guldregn över Hoting

nyheter

2019-08-29 Vid lördagens omgång av V75 på Bergsåker hade ICA Nära Hoting anlitat Benka Nilsson för att göra raden till butikens andelsspel. Det visade sig vara ett lyckat drag uppger ICA-handlaren Anna-Lena Jonsson.

Det är mycket som händer i Hoting och som man kan se är det mycket med guldkant . I vintras skrev vi om succén när några entusiaster i spetsen tillsammans med många andra intresserade lyckades ta över Folkets Hus som hade gått i konkurs . Nu har ytterligare positiva händelser fått ögonen riktade mot Hoting.

Vid lördagens omgång av V75 på Bergsåker hade ICA Nära Hoting anlitat Benka Nilsson för att göra raden till butikens andelsspel. Det blev 7 rätt som gav 17 vinnare i Hoting 162 000 kr var, totalt 2 757 935 kr. Glädjeyran i Hoting är stor, både hos vinnarna förstås men hela byn gläds åt att en storvinst landade här, uppger Anna-Lena Jonsson som är en av de aktiva på orten.

IMG_9665Staffan Bölander, ICA Nära Hoting, som dagen till ära är klädd i skjorta och Jan Bohlin, firande Hotingbo.

 

IMG_9664Ulla Ivarsson som gläds över att det händer positiva saker i Hoting

Igår firades det med tårtkalas i butiken och då blev uttrycket ”delad glädje är dubbel glädje” än mer tydligt då hela Hoting fick fira tillsammans!

-Ja det händer mycket positivt i Hoting framhåller Anna-Lena Jonsson.

Text: Barbro Ericson

Foto: Anna-Lena Jonsson

affarsnyttnorr