Glädjestund på Strömbacka-Granbacken när Patriks Combo underhöll

nyheter

2020-06-12 På innergården vid Strömbacka - Granbacken i Strömsund var det verkligen feststämning när Patriks Combo underhöll de boende med sång och musik. Ett fint initiativ av personalen där Strömsunds kommun och ICA Simonsons stod för den ekonomiska delen av arrangemanget. Man kan säga att de stod för "fiolerna".

Det var många glada miner när Patriks Combo drog igång med en härligt blandad underhållning för de som bor på Strömbacka och Granbacken i Strömsund. Men det var inte bara i Strömsund som de gästspelade, utan första anhalten var för boende på Åshamra i Hammerdal, på eftermiddagen blev det både Hoting och Backe.

Karin Näsmark och Lisbeth Lindberg, på bild,  uppskattade arrangemanget och givetvis blev det extra glädje när de uppvaktades av Patrik Zackrisson. Han och kompisarna i gruppen får verkligen folk att må bra och framför allt så är det många som känner igen och hänger med i deras gamla slagdängor.

Underbart att se hur trevligt det går att ha det när möjligheterna bjuds. God fika och underhållning, en grönskande sommardag. Och framför allt att få komma ut efter en lång vinter med begränsningar.

Text: Barbro Ericson

Foto: Cathrine Blixth

affarsnyttnorr