Bilden har ingen direkt koppling till reportaget.

Fyra bilar, ett släp och en husvagn i krock på E45 mellan Tullingsås och Hallviken

nyheter

2023-01-20 SOS larmades vid 11.30-tiden på fredag förmiddag om en krock som hade inträffat mellan Tullingsås och Hallviken. I krocken var fyra personbilar, ett släp och en husvagn inblandade och tio personer.

Räddningstjänsten inre befäl Mats Kronsten uppger att det är fyra personbilar, ett släp och en husvagn som är involverade i kökrocken.

Det var stopp i båda riktningarna efter olyckan som inträffade på en raksträcka mellan Tullingsås och Hallviken. Olyckan kan ha orsakats av att en bil skulle svänga in till en parkeringsficka och därmed har bilarna kört in i varandra.

SOS larmades 11.28 och därmed skickades Räddningstjänst, Ambulans och Polis till platsen. Efter ungefär en halvtimma kunde trafiken släppas på växelvis förbi olycksplatsen.

En av bilarna hamnade i diket. Tre personer skall ha tagits med till Hälsocentralen i Strömsund. Det finns inga uppgifter om skadeläget.

Strax efter kockan 13.00 var samtliga bilar och vagnar bortforslade från olycksplatsen och Räddningstjänsten på väg att lämna platsen.

Text o foto: Barbro Ericson

affarsnyttnorr