Årets serviceföretag. Alf Näsström i mitten med sönerna Mikael och Roger. Foto: Emma Forsberg.

Fortsättning – utdelning Guldälgen 2020

nyheter

2020-10-3 Då bugar och bockar vi för ytterligare pristagare i utdelning av Guldälgen 2020. Här har vi Årets serviceföretag, Årets serviceperson och Årets butik som allmänheten har röstat fram. De övriga pristagarna kan du se i tidigare reportage.

Årets serviceföretag: Ringvattnets Gräv & Schakt

Motivering från privatperson: Företaget som ser till att boende i hela området tar sig till och från deras hem på välplogade vägar, dag som natt. Det ger en trygg tillvaro för oss alla som bor på ”skogen”.

Kriterier: Personen/företaget/arbetsplatsen ska vara en god förebild för Jämtland, representera vår ambition att vara ett mycket positivt, vänligt och välkomnande län, ha gjort sig förtjänt av utmärkelsen i sin yrkesroll, uppfattas/förknippas med lyhördhet och gott bemötande samt bidra till att verksamheten uppfattas ”gästvänligt”.

Årets serviceperson: Åke Mattsson, Preem Norråker

Foto: Strömsunds kommun

Motivering från privatperson: Macken som har haft öppet så länge man kan minnas, här köpte man redan som barn sitt lördagsgodis. Bra utbud av varor och generösa öppettider vardag som helg. Fantastisk service och fint kundbemötande. Åke är alltid glad, trevlig och hjälpsam.

Foto: Strömsunds kommun

Årets butik: Elon

Motivering från privatperson: Butiken som satsar, utvecklar och hela tiden utökar sitt sortiment. Personalen är mycket lyhörd på vad kunden behöver och har ett fint värdskap och enormt engagemang.

Text: Barbro Ericson

 

affarsnyttnorr