Engcon bjuder åter upp till dans

nyheter

2021-12-15 Strömsundsföretaget Engcon håller vid sin tradition med att bjuda in allmänheten till sina årliga festligheter. Fredagen den 17/12 bjuds allmänheten in till gratis dans med dansbandet Martinez på Folkets Hus i Strömsund.

 

 

Engcon har under många år haft som tradition att bjuda in allmänheten i samband med sina sommar & julfester. Sommartid brukar företagets sommarfest hållas i samband med Dundermarknaden och vintertid är det julbord som gäller. I samband med dessa festligheter brukar även allmänheten få ta del av underhållningen. Nu på fredag den 17:e december bjuder engcon personalen på julbord och när det är avklarat, kl 22:00 slår Folkets Hus upp portarna för allmänheten, då de helt utan kostnad bjuds på dans till dansbandet Martinez.

– Vi vet att dessa små arrangemang uppskattas av allmänheten och då känns det extra roligt att bjuda på det säger Martin Engström, produktchef på engcon och en av initiativtagarna till årets dansbandsbokning.

Martin Engström berättar att engcon följer Folkhälsomyndighetes råd gällande större arrangemang med att deltagarna ska vara symptomfria samt uppvisa legitimation och vaccinpass vid entrén.

– Ja, det är det enda allmänheten behöver bidra med, underhållningen står vi för säger Martin Engström.

Upplagd text: Barbro Ericson

Foto: Privat

 

 

 

affarsnyttnorr