Bråkig och Onykter – greps i Strömsund

nyheter

2019-09-17 Vid 16.30 tiden i går måndag var det flera trafikanter över Strömsundsbron som observerade två män som befann sig mitt på körbanan, norr om brofästet, och bråkade. De flyttade sig inte utan Polis tillkallades. På natten togs också en berusad man på Campingen i Näsviken som var hotfull och uppgav att han skulle tända eld på en av stugorna.

Efter att förbipasserande trafikanter sett de två männen som hade någon form av uppgörelse, mitt på körbanan, påkallades Polisen. De åkte ut på samhället strax efter klockan 16.30 och påträffade två män som bråkade. Det ledde till att en av dem, en man i 20-årsåldern greps och omhändertogs. Nu är han misstänkt för olaga hot och försök till grov misshandel. När han nyktrat till kommer han att förhöras.

Greps på Campingen – var hotfull och påverkad

Mitt i natten mot tisdag larmades Polisen till Campingen på Näsviken  när en man går omkring och slår på fönster och dörrar. Han är berusad och hotfull så boende på platsen larmar Polisen som rycker ut med en patrull från Östersund och griper mannen.

Mannen var berusad och hade gått runt på campingen på Näsviken och slagit på fönster och dörrar till stugorna och utdelat hot. Bland annat hade han skrikit att han skulle bränna ner en stuga. Ingen polis fanns i Strömsund utan den hade lång väg till platsen och var inte framme förrän vid 03.40.

Mannen togs med och är nu misstänkt för olaga hot.

affarsnyttnorr