Aunaun friserar Victoria Lundqvist som blev väldigt nöjd över resultatet. Foto: Cathrine Blixth

Aunaun klippte till och startade egen frisörsalong

nyheter

2021-09-2 Den 1 september invigdes Aunaun salong på Näsvägen i Strömsund. Det bjöds på tårta och kaffe dagen till ära och kunderna strömmade till.
Aunaun Andersson flyttade från Thailand och kom till Sverige 2016 för kärlekens skull. Numera är han svensk medborgare och bor tillsammans med maken JonHenric Andersson i Strömsund. Då de bestämde sig för att köpa hus så växte även idén fram om att starta eget i hemmet. Salongen byggdes upp och Aunaun driver idag salongen på egen hand och kunderna strömmade till på dagen för invigningen.
-Det känns jätteroligt med egen salong. Jag har jobbat som frisör i Thailand i 23 år och blev ofta anlitad av VIP kunder på olika salonger. Jag klipper och stylar barn, dam och herr. Jag har både drop in och tidsbokning, säger Aunaun (Se information om bokning, klicka på annonsen på Affärsnytt´s hemsida). Aun ställer också upp och åker ut till kunder boende i Strömsund. Ett tecken på god service.
-I tidsboken har jag två kunder som själva inte kan ta sig till salongen så då är det bra om jag kan komma till dem istället, säger Aun.
Aunaun är kreativ i sitt jobb och det ser man inte minst på alla snygga håruppsättningar.
Text: Cathrine Blixth
Foto: Aunaun Andersson
affarsnyttnorr