Årets första månadsmöte för SPF Vattudalen

nyheter

2023-01-31  SPFs månadsmöte genomfördes tisdagen 24 januari. Mötet inleddes med ett uppskattat musikprogram från Kulturskolan i Strömsund. Därefter tog Anders Andrée över och informerade om SPF App.

Efter att ordföranden Staffan Oscarsson öppnat mötet så tog  Anders Andrée vid och informerade om SPF App samt hur vi kan hämta hem den i mobiltelefonen. Anders gav även tips på andra intressanta möjligheter som smartphonen ger, t ex möjligheter att läsa olika tidningar på platta eller i mobilen till låg kostnad. Ett uppskattat och nyttigt inslag.

Valberedningen uppmanade även medlemmarna att lämna förslag till nya medlemmar i styrelsen och andra uppgifter i föreningen inför årsmötet som genomförs den 28 februari.

Ordförande Staffan Oscarsson informerade om pågående och blivande aktiviteter samt vårens program. Sedan var det dags för kaffe och mjukstut som Inger Forslin med stöd av hennes duktiga medlemmar i förplägnadskommitten ordnat.

Mötet som samlat ett 70-tal medlemmar avslutades med sedvanligt lotteri på tunnbröd och entrébiljett och med en uppmaning att delta på kommande årsmöte.

Efter mötet gav Hälsocentralens sköterskor möjlighet till vaccinering mot Covid, influensa och lunginflammation, ett uppskattat och praktiskt ordnat tillfälle som medlemmarna flitigt nyttjade. Tack till sköterskorna på Hälsocentralen.

Staffan Oscarsson Ordförande

Foto: Anders Andrée

Text från SPF

affarsnyttnorr