Pressbild Morgan Alling. Skådespelare, författare och föreläsare.

Anmäl dig till ”Halv åtta hos mig” spelas in i Strömsund

nyheter

2019-09-17 Tänka sig att nu har ni som älskar matlagning och bor i Strömsundsområdet chansen att få vara med på inspelning av programmet ”Halv åtta hos mig”. Ett härligt program med Morgan Alling som bakgrundsprofil.

Många har tillbringat tiden framför TVn när matlagningsprogrammet i annorlunda tappning visats halv åtta på kvällarna. Programmet med just namnet ”Halv åtta hos mig” som drog igång redan 2009. I programmet lagar man mat och bjuder hem några på en härlig trerätters middag och deltagarna ger varandra poäng om den goda maten. En härlig serie som på ett enkelt sätt med mycket humor visar hur amatörer lagar en god middag bestående av tre rätter.

Nu har du chansen, du som vill delta i nästa års inspelning som blir i Strömsund för nu söker TV4 deltagare till programmet och skriver så här:

”Drömmer du om att laga din mat i TV med andra personer från där du bor? Då ska du söka till Halv åtta hos mig 2020”.

Programinspelningen har tidigare skett i Sveg, Östersund och Åre, om man tittar till länet. Om inte du själv tar steget och anmäler dig, kanske det finns någon i din omgivning som kan ”puffa” på för att vara med om något riktigt roligt i köket.

Text: Barbro Ericson

affarsnyttnorr