Allt fler vill känna sig Pigg o Frisk

nyheter

2023-01-9 Pigg o Frisk i Strömsund har flera år på nacken och allt fler vill hålla sig i form och därför har företaget utökat lokalytan rejält för att kunna ta emot folk som vill ta vara på sin kropp och känna sig Pigg o Frisk.

I fredags den 6 januari var det invigning av de utökade lokalerna som Pigg o Frisk hyr. Nu har de hela huset att röra sig i. Eftersom allt fler vill ta tillfället i akt och träna i moderna och fina lokaler har intresset bland folk ökat stort över tid.

Från start var det Lillebil Johansson och Vivvi Kaalen som drog igång med Pigg o Frisk och höll till i Folktandvårdens gamla lokaler i Lindbergsbacken. De var faktiskt pionjärer och de första på orten som drog igång med träningsverksamheten. Något som många var tveksamma till, det här är ingenting som går att driva i lilla Strömsund. Men ack så fel de hade. Intresset bara ökade under åren och de växte ur lokalerna på Storgatan och flyttade så småningom verksamheten till Norrgård.

Med tiden så blev det ägarbyte och nya lokaler i rödlängan bakom Ishallen och Engconhallen. Nu kan vi se hur allt har utvecklats och Helena Svanberg som driver företaget berättar:

-Ja det är glada nyheter för dig som tränar hos oss. Nu öppnar vi upp även andra sidan av huset så du som medlem hos oss får tredubbelt så stor yta att träna på.

-Under invigningsdagen i fredags hade vi mellan 150-200 personer som kom och spanade in de nya lokalerna. Många var med och tävlade i både rodd- och pullup/chinstävlingen . Fyra lyckliga vinnare i utlottningen av träningskort��

Detta är Pigg och Frisk
Hälsa och välmående med gym, gruppträning, personlig träning, massage, naprapati, solarium, skönhetsbehandlingar och friskvård för företag. Allt under samma tak, berättar Helena Svanberg.

Text: Barbro Ericson

Foto: Privat

affarsnyttnorr