Gammal bild, Kanske från 1930-talet, där skogsbruket också hade ett stort värde och utkomst.

Gammal bild, Kanske från 1930-talet, där skogsbruket också hade ett stort värde och utkomst.

Värmande möte för dig i Strömsund

nyheter

2018-10-18 Den 22 oktober kan du komma till Värmeanläggningen vid Ramseleväen i Strömsund där Jämtlandsvärme och Norrskog ger information. Varvat med föreläsningar bjuds på middag på Hotell Nordica. Intressanta föreläsningar bland annat om skogens betydelse och värde. Aven icke medlemmar är välkomna.

Norrskog & Strömsunds skogsbruksområde hälsar både medlemmar och övriga till samling vid värmeanläggningen, Ramselevägen klockan 15.00 den 22 oktober.

Därefter till Folkets hus där det ges en presentation av Jämtlandsvärmes vd Thord Engström. Det blir middag för samtliga i foajén, mellan Jämtlandsvärmes inslag och Norrskogs information.

Så följer en presentation av Göran Ellingsson, Norrskogs nya skogsrådgivare i Strömsund/Frostviken, samt en presentation av Norrskogs nya hållbarhetsavtal Träkronan med Rådgivningschef  Tobias Jonmeister.

Eftersom skogen är en eftertraktad produkt och mycket finns att hämta, vill bland annat Norrskog ge allmänheten en bred information. Därför är den här träffen den 22 oktober öppen för alla som är intresserade att ta del av informationen, men också ett tillfälle att ställa frågor om den egna skogen.

affarsnyttnorr