Olycka (2)

Två trafikolyckor i kommunen idag

nyheter

2019-04-14 Vid 13.30 idag söndag rapporteras om en trafikolycka vid Hammerdal där en bil och motorcykel kolliderat. På eftermiddagen klockan 18:20 inkom ett larm till SOS om att en singelolycka inträffat i Strand.

Vid 13.30 idag söndag rapporteras om en trafikolycka vid Hammerdal. En personbil och en motorcykel har kolliderat. Det uppges att personerna skall ha ådragit sig lindriga skador. Polis till platsen.

Klockan 18.20 inkom ett larm om en singelolycka vid Strand. Bilen har gått av vägen och blev liggande på taket. Räddningstjänsten befinner sig på plats för att hjälpa den drabbade som hänger upp och ner i bältet. Inga uppgifter om skadeläget.

Uppdatering klockan 19.30 singelolyckan i Strand

Singelolyckan i Strand uppges ha gått bättre än vad som först befarades. En kvinna i 50-årsåldern kom norrifrån mot Strömsund och i Strand har bilen gått över på fel sida av vägen, ner i diket och hamnat på taket. Polis Svanberg fanns på plats och säger att olyckan kunde ha fått ännu svårare konsekvenser.

Bilen har efter att ha hamnat i diket på vänster sida vägen studsat över en liten avfartsväg och sedan slungats ett stycke och hamnade på taket. Kvinnan hängde upp och nervänd tills Räddningstjänsten kom till plats och kunde hjälpa henne ur selen. Kvinnan togs med av ambulanshelikopter till Östersunds sjukhus. Hon var vid medvetande och hennes skador uppges inte vara livshotande.

affarsnyttnorr