Privat bild.

TV3 Efterlyst – tar upp fallet Lucas

nyheter

2019-03-6 Nu på torsdag den 7 mars kl 20:00 på TV3 sänder programmet Efterlyst sitt reportage om just Lucas försvinnade. En vädjan till allmänheten - har du något att informera om i fallet, kontakta Polisen. Din insats kan vara avgörande i sökandet.

På en Facebook-sida kan vi läsa följande rader av stort värde. En uppmaning från Missing People Västernorrland:

-Vi vädjar till Er Alla att dela detta inlägg för att vi tillsammans med gemensamma krafter ska kunna nå ut till så många som möjligt att se reportaget, – i hopp om att nå ut till någon som vet något, kunna leda oss närmre ett svar på vad som hände den kvällen när Lucas försvann från sitt hem i Strömsund.

Såg du, eller någon du vet av, som har upplysningar om Lucas som försvann den 14 september eller därefter. Eller har du information som kan leda oss till att han återfinns, kontakta polisen enligt de direktiv som ges under sändningen, alternativt till 114 14.
Vi uppmanar om att INTE göra egna bedömningar om information som kan tyckas vara irrelevanta eller små, alla tips kan vara av stort värde.

Iakttagelser dagarna innan kan också vara av intresse så tveka inte att ta kontakt.
Ni kan komma i kontakt med oss via pm eller mail (vasternorrland@missingpeople.se) alt tfn 076-900 8494 där du når en av de operativt ansvariga (där du även kan vara anonym om du så önskar).

affarsnyttnorr