Fr. v Inger Funseth Leveransansvarig och Uppdragsspecialist tillsammans med VD för Svensk Adressändring Carin Andersson. Foto: Cathrine Blixth.

Fr. v Inger Funseth Leveransansvarig och Uppdragsspecialist tillsammans med VD för Svensk Adressändring Carin Andersson. Foto: Cathrine Blixth.

Svensk Adressändring fyller 25 år

nyheter

2019-04-17 Carin Andersson, verkställande direktör på Svensk Adressändring AB, var på besök i Ulriksfors i torsdags. Anledningen var för att fira 25 års jubileum tillsammans med sina medarbetare.

Teamkänslan har varit stark genom åren och givetvis innebär det bättre service ut till kund i slutändan. Trivs man och sämjan är god på arbetsplatsen så ger det även en positiv effekt hos uppdragsgivarna.

På kundtjänst för Svensk Adressändring i Strömsund tar man emot telefonsamtal, brev och mail från kunder från hela Sverige som vill adressändra, lagra och eftersända sin post. Svensk Adressändring ägs av Citymail och Postnord och har sin verksamhet utlagd hos Ageris som har kontor i Stockholm, Falun och Strömsund. Totalt 40 personer arbetar i Adressändringsuppdraget varav 20 personer sitter i Strömsund.

-Strömsund är navet, säger VD:n Carin Andersson och fortsätter: Alla flyttar från skatteverket och beställningar kommer till oss och går ut till alla 25 postoperatörer som finns idag. 

Verksamheten har under sina 25 år sysselsatt över 500 ungdomar. För många har det börjat med ett sommarjobb eller som extraknäck efter skolan för att övergå i heltidsanställning efter studenten.

tn_DSC_0455Felicia Djärf började sommarjobba på adressändring men är numera anställd på heltid sedan tre år tillbaka.

-Vi tar in mycket skolungdomar. Det här kan vara ett bra första jobb, säger Inger Funseth som är leveransansvarig och uppdragsspecialist.

Inger Funseth, Sölve Lundin och Tomas Edin har jobbat med uppdraget i 25 år. En gemensam nämnare till lång och trogen tjänst beror till stor del på roliga arbetsuppgifter och givetvis bra gemenskap konstaterar dem.

tn_Sölveny (3)

Sölve Lundin. Foto: Privat.

TomasEdin2

Tomas Edin Foto: Privat

-Det är ett roligt gäng att jobba med. Bra gemenskap har det alltid varit. Många stannar för att kollegorna är bra. Det har varit en trevlig resa genom dessa 25 år, säger Inger.

tn_DSC_0461 (2)

Fr.v Sandra Paavola, Britt-Marie jonssson, Helen Tåqvist och Emma Eriksson Platsansvarig.

-Det har varit fantastiskt att få jobba med adressändring under dessa år. Jag har lärt mig jättemycket under hela resan. Jag vill utbringa en skål för att ni vill göra detta med oss. Tack till er alla som ställer upp, ni är jättetrevliga och jättehärliga kollegor, säger Inger Funseth.

Firandet fortsatte under kvällen med middag och samkväm.

affarsnyttnorr